Henkilöstö

Ruoja Antero Hjalliksenpoika

Toimittelujohtaja


Ruoja Designin taustajoukoissa vaikuttaa metsästyslinjainen labradorinoutaja Ruoja Antero Hjalliksenpoika, joka toimii yrityksessä niin sanottuna Toimittelujohtajana ja Hyvinvointipäällikkönä yhdessä "siskonsa" Riesan kanssa. Ruoja Antero siis toimittelee mm. työkalut minne sattuu ja avustaa pakettitoimituksissa saattaen tuotantotyöntekijän postilaatikolle vähintään kerran päivässä. Hän rakastaa kaikenlaista tekemistä ja on jatkuvasti valmiina mihin tahansa toimintaan valtavalla innolla, niin että välillä meinaa omistajaa ihan puhalluttaa.

Vastapainoksi kaikelle kaahailulle Ruoja rakastaa myös sylissä kyhnöttämistä ja rapsuttelua. Hän on kova vaatimaan huomiota ja pitääkin sen vuoksi huolen, ettei liian pitkään tule istuttua sorvin ääressä kerrallaan. Usein viimeistään havahtuu siihen kun on labradorin pää sylissä tai oman naaman ja läppärin välissä.

Ruoja on kotoisin Vantaalta No More -kennelistä. Harrastuksiinsa kuuluu mm. noutajien rodunomaisiin kokeisiin treenaaminen, "siskonsa" kiusaaminen, piereskely sekä sketsihahmoilu.
Riesa Irmeli

Malli ja PR


Riesa Irmeli Itsepäinen MiddleRiver’sin suvusta, Ensimmäinen nimeään, Sohvan ja Keittiön Kuningatar, Nomessa nollannut, Ruokakupin vartija, Periksiantamaton ja Kuopion Khaleesi on arvonsa vallan hyvin tunteva missilinjainen labradorineiti. Riesa toimii yrityksessä vanhempana Hyvinvointipäällikkönä sekä mallina. 

Riesa ei innostunu niin kauheasti mistään touhottamisesta, vaan pitää mieluummin ulkonäöstään huolen nukkumalla pitkiä kauneusunia. Hän tietää olevansa kaunis ja ihasteleekin itseään päivittäin pitkät tovit sammutetun television heijastumasta tai aamuisin makuuhuoneen peilikaapin ovesta. Neiti ei ole niinkään perso rapsuttelulle tai sylissäkyhnöttämiselle, mutta kaksi-kolme kertaa päivässä hän tekee varsin tiettäväksi, että nyt sopisi helliä. Ja silloin ei ole tuotantotyöntekijällä paljon vastaansanomista, kun rinsessa vaatii. Riesa nauttii pitkistä päivälenkeistä kun saa haistella kaikenlaista. Joskus hän innostuu treenaamaan noutajajuttuja, mutta arvonsa tuntevana ei viitsi montaa toistoa tehdä kun ”tää homma on jo nähty”. Noutajahommista hakuruutu on eniten neidin mieleen. Uiminen on ruokailun jälkeen parhaita asioita Riesan maailmassa. Ruoka onkin niin neidin sydäntä lähellä, että hän seuraa silmä tarkkana jokaista kokkausoperaatiota. Ja suupalaa. Höntsätemppujen tekeminen on hänen mielestään todella mukavaa, koska siitä saa aina palkaksi jotain hyvää. Temppurepertuaariaan Riesa esittelee joskus pyytämättä ja yllättäen herkkupalkkion toivossa.

Riesa on kotoisin Mikkelistä Middle River’s -kennelistä ja asustelee tällä hetkellä sekä Kuopiossa että Järvenpäässä, sopimuksen mukaan.Niina

Tuotantotyöntekijä


Ruoja Designin tuotteiden suunnittelusta, valmistamisesta ja myynnistä ynnä muusta kaikesta vastaa entinen valaistussuunnittelija ja nykyinen muotoilualan opiskelija Kuopiosta. Tämän porukan vähiten mielenkiintoisin persoona.